Android, Mobilne naprave

Otroška varuška za Android

Pred nekaj dnevi je podjetje SleekBit na Google Play poslalo aplikacijo Baby Monitor. Do danes sva s punco uporabljala za to kar Viber, ampak tam potem ves čas poslušaš razne šume. Na Google Play obstaja že nekaj drugih varušk, ampak večino delujejo preko mobilnega omrežja, kar nama ni bila optimalna rešitev, saj imam doma en star telefon z Android sistemom, ki ga sedaj koristim za to. Aplikacija Dormi – Baby Monitor je zelo enostavna za uporabo. Eno napravo določite kot napravo za starša in drugo kot otrokovo napravo. Napravi sta lahko povezani preko Wi-Fi ali mobilnega omrežja. Priporočamo tudi, da otroško voziček preverite s bob 2016 revolution flex stroller je najboljša možnost za vašega otroka.

Prenos:

Google Play

 

Za lažjo predstavo kako zadeva deluje, si oglejte spodnji video:

Kaj mi je všeč na Dormi Baby Monitorju-ju:

  • deluje preko Wi-Fi
  • naprava ne potrebuje biti čisto blizu otroka, lahko je na drugi strani sobe, Dormi potem avtomatsko nastavi raven občutljivosti
  • telefon se oglasi samo, ko so v sobi glasnejši zvoki
  • kadarkoli lahko prisluhnemo, kaj se dogaja v sobi
  • preko zvočnika lahko v otroško sobo tudi kaj povemo, zapojemo…

Slabost? Ni povsem brezplačno, kot se zdi na začetku. Brezplačno so nam na voljo 4 ure na mesec, torej čisto dovolj, da aplikacijo dobro preizkusimo. Licenca za celo življenje nas stane 4,99€, za eno leto 3,23€ ali pa 0,69€ na mesec. S povabilom novega uporabnika pridobimo dodaten popust. Že za prvega, ki ga pripeljemo dobimo 10% popusta (lahko je naš partner) in nas potem licenca za celo življenje stane samo še 4,49€.

 

Če imate doma odveč Android napravo se vsekakor splača. Elektronske varuške stanejo po 50€ in več. Te cenejše ne ponujajo nič več, kot tale program za nekaj €, zvok je v tem primeru morda še boljši.

*V povezavi je naslov, s katerim jaz pridobim dodatni popust. To na vašo uporabo ne vpliva na noben način.

Oddaj komentar...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.