Xperia ion, dobitnica letošnje red dot nagrade
Mobilne naprave, Sony

Sony Mobile prejel 4 red dot nagrade

Red dot nagrade podeljujejo za dizajn izdelkov in Sony Mobile je sporočil, da so letos prejeli kar 4 nagrade.

  • XperiaTM active in Xperia ion sta prejela nagrado za visoko kakovost in stilski minimalizem
  • Slušalke Smart Wireless Headset pro in SmartDock za Xperia ion sta nagrajena za diskreten dizajn in impresivno funkcionalnost
  • Xperia ray je prejel častno omembo za videz in uporabnost
Xperia ion, dobitnica letošnje red dot nagrade
Xperia ion, dobitnica letošnje red dot nagrade

Žirija z mednarodnimi strokovnjaki je ocenjevala glede na ključne kriterije, kot so stopnja inovativnosti, ergonomija, vzdržljivost in ekološka preudarnost.

Red dot dizajn nagrade so ene izmed najbolj pomembnih na svetu, hkrati pa gre tudi za najbolj ugledno dizajnersko tekmovanje, kjer se ocenjuje več kot 14.000 izdelkov iz 70 držav.

  • Xperia active nudi izjemen zaslon, odporen na praske, ki ga lahko uporabljate tudi z mokrimi prsti in v močni sončni svetlobi. Vzdržljivo aluminijasto ohišje obdaja in ščiti zaslon. Z besedami žirije: “Vse podrobnosti kažejo na njegovo robustnost in izjemno prijaznost z visoko kakovostjo.”
  • Xperia ion se lahko pohvali z velikim zaslonom, ki prekriva sprednji del naprave, in enostavnim ter učinkovitim dizajnom, ki ustvarja iluzijo, da telefon lebdi v roki. Žirija je pohvalila: “Kontrast med črnim zaslonom in aluminijem na hrbtni strani ustvarjata visoko kakovostni videz z izjemno natančno izdelavo.”
  • SmartDock za Xperia ion ima kvadratasto obliko, ki omogoča ergonomično gledanje. Prefinjen in visoko kakovosten dizajn omogočata, da mnoge funkcije, vključno s povezljivostjo z miško, tipkovnico, televizorjem visoke ločljivosti ter drugimi napravami, zasijejo.
  • Diskreten, nevpadljiv dizajn stereo slušalk Smart Wireless Headset pro je minimalističen in privlačen za široko množico uporabnikov v različnih delovnih okoljih.
  • Tanka in dinamična oblika pametnega telefona Xperia ray se popolno prilagaja vaši dlani. Aluminijasta stran Android pametnega telefon ustvarja izjemno izkušnjo dotika, prepriča pa tudi z vzdržljivostjo in visoko kakovostjo.

 

Čestitke Sony-u za uspeh!

Oddaj komentar...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.