Mobilne naprave

Spigen Slim Armor ovitek za mobilne naprave

Pametni mobilni telefoni stanejo celo premoženje, zato je definitivno pomembno, da jih zavarujemo pred padci, ki lahko na mobilni napravi povzročijo škodo, ki pa nas stane še dodatnih sto ali več eurov. Lahko se celo zgodi, da svoj telefon enostavno vržemo v smeti. Ker nikakor ne želim, da se kaj takega zgodi mojemu LG G3-ju sem nanj pred nekaj dnevi namestil Spigen Slim Armor. Sicer je posledično nekoliko spremenjena oblika telefona, ki mi je drugače zelo všeč, vendar pa je občutek varnosti s tem ovitkom neprecenljiv in telefona več ne bom uporabljal brez njega, saj še predobro vem kako hitro se lahko zgodi kakšen neljubi pripetljaj.

Spigen G3

Spigen Slim Armor je sestavljen iz dveh delov. Najprej na telefon namestimo mehki del, ki blaži telefon pred padci, nato pa še trdi del, ki vse skupaj lepo stisne, tako da telefon ne more pasti iz ovitka.

Spigen ovitki so znani po precizno izrezanih luknjah, kar sem opazil tudi sam, saj se popolnoma ujemajo z mojo napravo. Sam ovitek sega 1mm čez ekran, tako da je ob lažjih padcih na sprednjo stran zaščiteno tudi steklo. Predvsem pa Spigen ovitek najbolj ščiti robove, tako da morda čez prvo steklo vseeno ne škodi kakšno kaljeno steklo – sam imam Nillkin Amazing H+.
Telefon kljub ovitku ne izgubi prijetnega občutka, ko ga držiš v roki, saj je tudi sam ovitek na zadnji strani zaobljen in tako lepo paše v dlan. Sicer se nekoliko pozna na debelini, česar pa se zelo hitro navadiš in ni moteče, tako kot je to pri nekaterih cenejših ovitkih. Poleg tega je ovitek tudi zelo lahek. V mojem primeru je telefon težji le za 40g in tako skupaj z ovitkom tehta približno 200 gramov.

Še nimaš Spigen ovitka?

Če želiš tudi sam dobro zavarovati svoj telefon s Spigen ovitkom, se javi spodaj v komentarjih. Napiši še katero izmed spodaj naštetih mobilnih naprav uporabljaš in bi zanjo želel ovitek.

Prijave zbiram do srede, 13. 8. 2014 do 20:00. Naslednji dan bom izžrebal nekoga, ki bo Spigen ovitek prejel brezplačno.
Spigen ovitki v nagradni igri so na voljo za naslednje naprave:

  • LG G3 / G2 / Nexus 5
  • Samsung Galaxy S5 / S4 / Note 3
  • HTC One (M8)
  • Sony Xperia Z2
  • iPhone 5 / 5S / 5C

Na voljo so seveda tudi ovitki za ostale mobilne neprave, ki jih lahko najdete na spletni trgovini Gizzmo.

Spodaj si lahko pogledate še nekaj promocijskih fotografij na katerih je prikazen ovitek na LG G3-ju in njegove prednosti.

34 comments

Oddaj komentar...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.